Etiket Sonuçları: çamköy

Öğrencilerimizin öğretmenleriyle birlikte hazırlamış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı çelenk koyma töreniyle başladı. Çamköy Muhtarlığı çelengini Mehmet Emin SOYDAN, Okul çelengini Alirıza KOZAK koydu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Okul müdürümüz Alirıza KOZAK tören konuşmasını yaptı. Tüm sınıfların hazırladığı etkinlikler ilgiyle izlendi. Hayırseverlerin desteği ile hazırlanan köfte ikramı yapıldı. Okul aile birliğimizin düzenlediği çekilişlerle öğrencilerimize hediyeleri verildi. Çekiliş sonunda büyük ödül olan bisikleti 5/A sınıfı öğrencilerinden Doruk Berke ÖZKAYA kazandı.

Okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda yapılan tiyatro etkinliği beğeniyle izlendi. Tüm öğrencilerimizle birlikte öğretmenlerimiz ve velilerimiz de tiyatroya büyük ilgi gösterdi. Etkinlik sırasında öğrencilerimize patlamış mısır ikram edildi. Çevre konulu oyun izleyicilerden büyük alkış aldı. Tiyatro etkinliğinin Okulumuzda sergilenmesine destek olan YK Enerji Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Burak Işık'a öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

AMAÇLAR:

·  Okulumuz; e-güvenlik çalışmaları ile internet, akıllı tahta, bilgisayar, diz üstü bilgisayar ve cep telefonlarını kullanırken; öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin korunmasını amaç edinmiştir.

·  İnternetin ve teknolojinin yaşamın önemli bir parçası olması sebebiyle, herkes, riskleri yönetme ve strateji geliştirme yöntemlerinin öğrenilmesi konusunda bilinçlendirilmelidir.

·  Politikamız, yöneticiler, öğretmenler, veliler, tüm personel ve öğrenciler için hazırlanmış olup, internet erişimi ve bilgi iletişim cihazlarının kullanımı için geçerlidir.

SORUMLULUKLAR:

·  E-güvenlik politikalarının gelişmesine katkıda bulunmak.

·  Olumlu öğrenme aşamasında sorumluluk almak.

·  Kurumu ve içerisindekileri korumak için e-güvenlik konusunda sorumluluk almak.

·  Teknolojiyi güvenli ve sorumlu kullanmak.

·  Zarar görülmesi durumunda tehlikeyi gözlemleyip ilgili birimlere iletmek.

OKUL WEB SİTESİ:

·  Web sitemizde okulumuzun adres, telefon ve e posta adres bilgileri bulunmaktadır.

·  Sitemizde yayınlanan tüm içerikler kurum müdürümüzün onayından geçtikten sonra bilgi işlem birimi tarafından siteye konulmaktadır.

·  Kurumumuzun web sitesi bilgi işlem birimimizin sorumluluğunda olup güçlü güvenlik önlemleri alınmış durumdadır.

·  Öğrenci çalışmaları, velilerinin izinleriyle yayınlanmaktadır.

Malos de Cuento (Villains) Projesi:

Okulumuz Müdür Yardımcısı Nurcan GÜRER, Sınıf Öğretmenleri Gülver SARIKAYA ÖZKAN ve Hakan ÖZKAN; 8 Türk ve 5 İspanyol ortak ile Malos de Cuento (Villains) adlı e-Twinning projesini sürdürmektedir. Proje ekibine çalışmalarında başarılar dileriz.

Proje linki için tıklayınız

The Story of The Sheep, Chicken and Bee Projesi:

Okulumuz Sınıf Öğretmenleri Gülver Sarıkaya Özkan, Hakan Özkan ve Okul Öncesi Öğretmeni Selime Kiraz'ın katıldığı; Türkiye, Romanya, Polonya ortaklığında yürütülmekte olan The Story of The Sheep, Chicken and Bee adlı e-Twinning projesi etkinlikleri devam etmektedir. Proje ekibine çalışmalarında başarılar dileriz.

Proje linki için tıklayınız

Web2 Kullanıyorum Teknolojiyi Elimde Tutuyorum Projesi:

Okulumuz 2/A Sınıf Öğretmeni Hakan ÖZKAN ve 3/A Sınıf Öğretmeni Gülver SARIKAYA ÖZKAN'ın rehberlik yaptığı proje ile öğrencilerimiz Web2.0 araçları ile tanışıyor. Proje ekibine çalışmalarında başarılar dileriz.

Şbt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönemi Sona Erdi.

Karne sevincini hep birlikte yaşadık. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

TÜBİTAK 4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında hazırladığımız projede yer alacak

Eğitimci ve Uzman Öğretim Üyeleri:

1.Doç.Dr. İrem NAMLI ALTINTAŞ (Süleyman Demirel Üniversitesi),

2.Dr. Öğretim Üyesi Rifat İÇYÜZ (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi),

3.Dr. Öğretim Üyesi Mehtap COŞGUN BAŞAR (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi).

Projemizde "Özel Gereksinimli Çocukların Toplumdaki Yeri ve Destek Eğitim Uygulamalarının Hak Temelli Uygulanması" paneli düzenlenecektir. Panelde proje değerlendirmesi ile birlikte özel eğitim öğretmenlerimize pedagojik bilgiler de aktarılacaktır.

Etkinlik Programı için tıklayınız

Proje Ekibi için tıklayınız