Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Atasözü ve Deyimler" Sergimizi Yaptık

Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN, Dilimizin Zenginlikleri Projesi ile ilgili olarak: "Projemizin amacı, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmasıdır. Bu sayede öğrenciler, dilimizin seçkin ve özgün eserlerini daha yakından tanıyacaklar, milletimizin kültür birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını yeniden keşfedeceklerdir. Dilimizin Zenginlikleri Projesi'ni okul öncesinden liseye tüm kademelerimizde öğrencilerimizin ilgi, istek ve yeteneklerine uygun faaliyetler olarak gerçekleştirip hayata geçireceğiz. Her kademedeki öğrencilerimiz için ayrı ayrı eylem planları hazırladık. Bu eylem planlarını da yakın bir zamanda okullarımızla paylaşacağız." dedi. (Kaynak:Trt Haber)

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 20:47 - Görüntülenme: 208
Kaynak: https://www.trthaber.com/haber/egitim/mebdilimizinzenginlikleriprojesinibaslatiyor808905.html