Etiket Sonuçları: tübitak

TÜBİTAK 4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında hazırladığımız projede yer alacak

Eğitimci ve Uzman Öğretim Üyeleri:

1.Doç.Dr. İrem NAMLI ALTINTAŞ (Süleyman Demirel Üniversitesi),

2.Dr. Öğretim Üyesi Rifat İÇYÜZ (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi),

3.Dr. Öğretim Üyesi Mehtap COŞGUN BAŞAR (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi).

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri etkinlikleri için Çamköy Ortaokulu tarafından yapılan başvuru kabul edilmiştir.

Toplumumuzun bilime ve teknolojiye olan ilgisini, sevgisini ve farkındalığını artırmak TÜBİTAK'ın kuruluşundan bu yana öncelikli hedeflerinden biri olmuştur. 2014 yılında, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından, alanında uzman bilim insanlarını özellikle dezavantajlı bölgelerdeki öğrencilerle buluşturma ve öğrencilerin bilime ilgisini pekiştirme amacı ile "Bilim Söyleşileri" adı altında etkinlikler dizisi başlatılmıştır.

Etkinlikler kapsamında Çamköy Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda öğrencilere yönelik söyleşiler yapılacaktır.

Söyleşi Bilgileri:

Konuşmacı Adı Soyadı: Yusuf SICAK