Alirıza KOZAK - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Alirıza KOZAK 1973 yılında Denizli’de doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamlamıştır. 1997 Yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olduktan sonra aynı yıl Erzurum’da göreve başlamıştır.

Daha önce Gebze 50. Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, Gebze Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Ortaokulu Müdürlüğü, Gebze Mesude İşman Ortaokulu Müdürlüğü, Milas Ovakışlacık İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2007 ve 2021 yıllarında aylıkla ödüllendirilen Alirıza KOZAK; Ulusal alanda Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projesi ile Tübitak 2204-4006-4007 ve Tübitak Bilim Söyleşisi projelerini gerçekleştirmiştir. Uluslararası alanda ise Comenius, eTwinning, Erasmus+ Ka1 ve Erasmus+ Ka2 projelerinde koordinatörlük yapmıştır.

13 Eylül 2021 tarihinde Okulumuz Müdürlüğüne başlayan Alirıza KOZAK evli ve iki çocuk babasıdır.