Ekm

Kültürel Miras Sergimiz bugün itibariyle öğrenci, öğretmen ve velilerimizin gezisine açılmış bulunmaktadır. Sergimiz pazartesi gününe kadar açık olacaktır.

CodeWeek Etkinliklerimiz

Codeweek "Kodlama Haftası" boyunca öğrencilerimiz ile çeşitli kodlama etkinlikleri paylaştık.

Bu etkinlikler arasında Algo, Codemino, KodlaBüyü, Kodali gibi çeşitli kodlama etkinliklerinin yanı sıra öğrencilerimizin kendilerinin yapmış olduğu kodlama oyunları da yerini aldı.

Etkinliklerimizi gerçekleştirdikten sonra Kodlama Haftası Sertifikamızı kazandık.

Aile Eğitimi

Ekm

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.

#CodeWeek 8-23 Ekim 2022 Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkumuzu genişletmemize ve yeni fikirlerle yenilikleri keşfetmek için becerilerimizi geliştirip kapasitemizi artırmamıza yardımcı olur.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Etkinliklerimiz

May

Gençlik Haftası Köy Okulları Şenlikleri kapsamında, okulumuz, Gençlik Merkezi Gönüllüleri tarafından ziyaret edilerek, öğrencilerle aktiviteler yapıldı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Etkinlik Fotoğraflarımız

MUĞLA / MİLAS - Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri tarafından okulumuz ziyaret edilerek öğrencilerin engeli olan kişilere yönelik empati becerisini arttıracak çalışmalar yapılmıştır.

Öğretmenlerimize etkinlik için teşekkür ederiz.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri etkinlikleri için Çamköy Ortaokulu tarafından yapılan başvuru kabul edilmiştir.

Toplumumuzun bilime ve teknolojiye olan ilgisini, sevgisini ve farkındalığını artırmak TÜBİTAK'ın kuruluşundan bu yana öncelikli hedeflerinden biri olmuştur. 2014 yılında, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından, alanında uzman bilim insanlarını özellikle dezavantajlı bölgelerdeki öğrencilerle buluşturma ve öğrencilerin bilime ilgisini pekiştirme amacı ile "Bilim Söyleşileri" adı altında etkinlikler dizisi başlatılmıştır.

Etkinlikler kapsamında Çamköy Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda öğrencilere yönelik söyleşiler yapılacaktır.

Söyleşi Bilgileri:

Konuşmacı Adı Soyadı: Yusuf SICAK

3-A Sınıfımızın 18 Mart Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferi Programımız kapsamında yapmış oldukları resim çalışmaları