Şbt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönemi Sona Erdi.

Karne sevincini hep birlikte yaşadık. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Kas

Türkiye’de de 2019 yılında, 11 Kasım tarihi ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ ilan edilmişti. 2022 yılında Türk Dünyası ile birlikte kutlanan Milli Ağaçlandırma Günü’nde 2023 yılının teması ise "Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü Yılı"

Ekm

Bayram programımız Atatürk Anıtına çelenk koyularak başladı. Saygı Duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız okundu.Okul müdürümüz Alirıza KOZAK'ın konuşmasının ardından tüm sınıflarımız bayram gösterilerini yaptı. Yoğun katılım sağlanan Cumhuriyet Bayramı Programımız velilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Programda öğrencilerimizin el izleri ile yaptığı Atatürk Posteri de sergilendi.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri yapıldı.

Spor, yarış, oyun ve müzik etkinliklerinde öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdi.

MEB tarafından tüm sınıf ve kademelerde 11 Eylül'de başlayacak 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseye başlayacak öğrenciler için okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları hazırlandı. Bu kapsamda Çamköy İlkokulu 1-A sınıfı öğretmenimiz Ziynet KIRMIZI rehberliğinde okula uyum programı yapılmaktadır. 4-8 Eylül tarihleri arasında ilkokul 1'inci sınıflar için hazırlanan rehberde, uyum haftası uygulama çizelgesi ile 9 etkinlik örneğine yer veriliyor.

Haz

Okulumuz, Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında yürüttüğümüz çalışmalardan dolayı Enerji Dostu Okul Levhası ile ödüllendirildi.

Haz