eTwinning Projelerimiz

Malos de Cuento (Villains) Projesi:

Okulumuz Müdür Yardımcısı Nurcan GÜRER, Sınıf Öğretmenleri Gülver SARIKAYA ÖZKAN ve Hakan ÖZKAN; 8 Türk ve 5 İspanyol ortak ile Malos de Cuento (Villains) adlı e-Twinning projesini sürdürmektedir. Proje ekibine çalışmalarında başarılar dileriz.

Proje linki için tıklayınız

The Story of The Sheep, Chicken and Bee Projesi:

Okulumuz Sınıf Öğretmenleri Gülver Sarıkaya Özkan, Hakan Özkan ve Okul Öncesi Öğretmeni Selime Kiraz'ın katıldığı; Türkiye, Romanya, Polonya ortaklığında yürütülmekte olan The Story of The Sheep, Chicken and Bee adlı e-Twinning projesi etkinlikleri devam etmektedir. Proje ekibine çalışmalarında başarılar dileriz.

Proje linki için tıklayınız

Web2 Kullanıyorum Teknolojiyi Elimde Tutuyorum Projesi:

Okulumuz 2/A Sınıf Öğretmeni Hakan ÖZKAN ve 3/A Sınıf Öğretmeni Gülver SARIKAYA ÖZKAN'ın rehberlik yaptığı proje ile öğrencilerimiz Web2.0 araçları ile tanışıyor. Proje ekibine çalışmalarında başarılar dileriz.